Minibieb

Minibieb Havankpark 2016Gratis boeken lenen en ruilen

In april 2016  is de minibieb geplaatst bij de speeltuin.
Bij de minibieb mag men boeken lenen en boeken inbrengen. Vrijheid, blijheid. Je mag de boeken zelf pakken en in de kast achter laten.

Doorverkopers

In december ’23 was de MiniBieb steed erg leeg. Waarschijnlijk door een doorverkoper die zeer regelmatig alle boeken mee neemt. We hebben de bieb even gesloten en begin januari 2024 is de bieb weer open. We schrijven nu “leenboek” op de zijkanten van het boek. Dit vinden de meeste doorverkopers niet leuk.

  

Reactie’s
Onder aan deze pagina kunt u een reactie plaatsen. Misschien leuk om daar even aan te geven welk boek u net gebracht heeft of welk boek u geleend heeft of nog zoekt en wat u daar van vindt.

De Kast

De kast is gemaakt door Fons van de Meulen samen met zijn buurman Johan de Jong. Het maak proces was te volgen via zijn blogsite Woodworking.nl  Het grondwerk is gedaan door Ruud Miedema en Albert van Dijk.Havankpark minibieb

We hebben een aantal wijkgenoten bereid gevonden om de boekenkast te beheren. Deze mensen, waaronder Lineke Hoogenberg, ze zullen zorgen voor een nette kast met gevarieerd aanbod. Ook zullen we op Facebook regelmatig tips krijgen welke boeken er te vinden zijn in de minibieb. Heeft nu zelf net een mooi boek in de kast gezet, meldt dit dan gerust op Facebook of onder aan deze pagina,      zodat u anderen weer aangespoord om gebruik te maken van de Havankpark minibieb.

Landelijke site

logo-minibieb10

Ook is de Havankpark minibieb aan gemeld bij www.minibieb.nl Hierdoor is de minibieb te vinden op deze landelijke site. Er zijn mensen die een fiets route maken langs diverse kasten in het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *