Spokentocht 2023

Ook dit jaar weer een geslaagde en huiverige Spokentocht. Door regen en wind van de voorgaande dagen was de opzet wat veranderd: geen start op de Grafheuvel en minder door de natte bossen met hun onberekenbare takken en. Dit jaar begon het in het Rustpunt met muziek en het vertellen van sprookje. (over ‘Het Schattige Heksje’). Er deden 23 kinderen mee en er waren wel 10 hele enge spoken. Na afloop nog lekker nagenieten onder een glaasje Grenadine limo met oogballen. Buiten was er een vuurtje waar marshmallows op geroosterd werden. Volgend jaar zeker weer!!

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Wijkfeest 8 juni

Op zaterdag 8 juli a.s. is het weer zover! Het feest voor alle bewoners van het
Havankpark, het jaarfeest. Overdag is er voor elk wat wils te doen. ‘s Avonds is het feest met “Heel Havankpark Bakt” (eten en drinken), de Havank quiz en een Silent Disco. Hoe gaat de dag eruit zien? Check voor details het handige overzicht.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Pasen 2023

De Paashaas komt weer langs
Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat er op 2 e Paasdag (10 april) weer van alles met eieren te doen is.
Voor de jongere kinderen heeft de paashaas eitjes verstopt in de speeltuin. Kom je ook meezoeken maandag 10 april om 11:00 uur?
Speurtocht
Voor de kids van 8-12 jaar hebben we een leuke, korte paasspeurtocht in petto. Ook hiervoor meld je je in de speeltuin tegen 11 uur.
Eieren gooien
Natuurlijk gaan we ook eieren gooien. Vanaf 11.30 uur gaan we zien welk tweetal samen het verst over en weer kan gooien, onder bewondering en aanmoediging van het toegestroomde publiek uit de wijk. Dit is voor oudere
jongeren, jongere ouderen… eigenlijk voor jong en oud! Kun je gooien en vangen en houd je wel van een spelletje? Meld je dan rond 11.30 aan. Locatie: Fietspad Circus Mikkeniepad

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Havankpark ruimt op 2023

Zaterdag 18 maart is het landelijke Opschoondag. Dan gaan we lekker naar buiten, want er ligt weer het nodige zwerfafval in het groen rond de wijk, in de sloten, langs de Ee en in het bos.
Dus: laarzen en tuinhandschoenen aan en opruimen maar! Wie helpt er een uurtje mee? Meer handen maken licht werk.
Grijpers en afvalzakken met draagring zijn aanwezig. Eigen grijpers graag meenemen. Ook handig is een (fiets) kar of skelter met kar om waar nodig afval te verplaatsen.
Verzamelplek is het Rustpunt.
We verzamelen om 10.45 uur en starten om 11 uur. De bedoeling is om samen op pad te gaan (in twee- of drietallen) en tegen 12.30 uur af te sluiten met drinken en wat lekkers. Havankpark schoon…. dan kunnen we nog lang van onze fijne groene wijk genieten!
Bij vragen vraag Akke Folmer van de Havankgroep Afvalrapers (JJ11) of Corine Willemse (JJ36). Tot de 18e!
Geplaatst in Niet gecategoriseerd

4e Havank Nieuwjaarsduik

Doe mee en ontvang bewijs van deelname!
Beste wijkgenoten,
Het is bijna weer zover en omdat de laatste duik 3 jaar geleden is, hebben we een paar foto’s opgeduikeld van de helden die eerder de Ee in doken. Wat een helden!
Wij doen het ze niet na… Voor de echte bikkels die het weer gaan doen of een nieuwjaarsduik eindelijk van hun bucketlist willen afvinken, nemen wij ons petje af.
Ter herinnering ontvangen de helden die erin duiken, een Bewijs van deelname aan de 4e Havank Nieuwjaarsduik!
Wil je verzekerd zijn van zo’n bewijs direct na afloop, meld je dan vooraf aan als deelnemer via Facebook, via mail naar activiteiten@havankpark.nl of bij een van ons.
Voor de meesten onder ons die op de kant blijven, een mooi moment om je wijkgenoten een gelukkig nieuwjaar te wensen!
Graag tot 1 januari tegen 13 uur bij de pingpongtafel/zwemtrap. 

Groet, Remi, Matthijs & Corine

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Walking dinner

Het Walking dinner op 26 november was gezellig en lekker! Voor herhaling vatbaar, volgens de aanwezige wijkgenoten.

Hartelijk dank aan de koks/hosts (Arjen, Micha, Akke, Alistair en Wencke) en René en Marja voor jullie gastvrijheid na afloop, super!
Hierbij nog een paar foto’s.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Spokentocht foto’s

 
Er werd weer gegriezeld in het bos op de zaterdag voor Halloween. Wel 23 kinderen kwamen naar het Rustpunt om daarna bij de grafheuvel te verzamelen voor een spookachtig muzikaal intro van onze violist Remi. Na veel gegriezel en gegil in het bos konden de kids bijkomen met wat heksenlimonade met oogballen en marshmallows bij het vuur.
De durfals gingen nog met een aantal spoken op de foto.
De spoken sloten hun samenkomst af met een eigen drankje en na aandringen nogmaals het vioolspel dat eerder op de avond voor de kinderen had geklonken. 
 
Dank aan de organiserende wijkgenoten voor deze geslaagde activiteit: Pauline, Pauline, Birgitta, Effelin, Rink, Peter en Remi.
 
 
Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Walking Dinner

De dagen worden korter, het is weer tijd voor een Walking Dinner. Wie doet er mee op zaterdag 26 november a.s.? Na een afgelast diner in maart 2020 wordt dit alsnog de 6e editie.

Wat is de bedoeling?
We gaan in kleine groepjes eten bij wijkgenoten en wisselen na elk gerecht van adres. Zo heb je als gast een gezellig driegangendiner dichtbij huis en ontmoet je bovendien enkele buurtgenoten in een ontspannen, kleine setting.
Als gastheer/-vrouw bereid je een menu van drie gangen en ontvang je steeds een ander groepje van circa 5, 6 personen.
We sluiten gezamenlijk af op één adres met koffie of een laatste drankje en eventuele nazit. Het aantal groepjes en groepsgrootte hangt uiteraard af van het aantal deelnemers.
De gasten betalen een bijdrage aan de koks; drankjes worden aangeboden door de wijkvereniging. De bijdrage hebben we verhoogd naar 20 euro per persoon; we denken dat hiermee een betaalbaar en tegelijk ‘aangekleed’ menu te verzorgen is.
Vind je het leuk om te koken en eters uit de wijk bij je thuis te ontvangen, meld je dan aan als kok.

Lijkt het je gezellig om uit eten te gaan met buurtgenoten op 26 november? Geef je dan op als gast met vermelding van het aantal personen en evt dieetwensen.
(Uiteraard kan rekening worden gehouden met vegetarische of andere dieetwensen, in overleg met de betreffende koks.)
Opgave en evt vragen via mail: activiteiten@havankpark.nl. Graag voor 10 november.
Of rechtstreeks bij ons, Wencke Taatgen en Corine Willemse (JJ 24/36). Wie weet tot dan!

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

29 oktober Spokentocht

Het aftellen kan beginnen, nog een paar nachtjes slapen tot de spooktocht. Zaterdag 29 oktober, 19:00 uur verzamelen bij het Rustpunt. De kinderen worden dan eerst meegenomen naar de grafheuvel. Woeoeoeoewaaaaaaaah!
De spoken hebben al vergaderd hoe ze de kinderen dit jaar weer de stuipen op het lijf kunnen jagen! Moehahaha!
Dus trommel alle kinderen (9+ jaar) van Havankpark op (vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom). Trek waterdichte schoenen/laarzen aan en kom op tijd!

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Foto’s Havankfeest ’22

Er zijn natuurlijk weer heel veel foto’s gemaakt op het Havankfeest op 3 sept.
Hier een linkje om de verzamelde foto’s te bekijken.

 

 

 

Geplaatst in Niet gecategoriseerd