Wijkfeest 15 jaar Havankpark

 

Havankfeest 2014 Programma

HHang de vlag uitang de vlag uit dit weekend!

In het weekend van 30 augustus vieren we dat het Havankpark 15 jaar bestaat. Er wordt door de betrokkenen hard gewerkt om alles tot in de puntjes te organiseren. Dus zorg dat je erbij bij bent en houd dit weekend vrij!

Voor vragen en opmerkingen mail naar activiteiten@havankpark.nl .

Het actuele weerbericht

Het programma staat in de laatste Nieuwsbrief van augustus 2014

Hier het programma overzicht

Fotowedstrijd:

Havankpark en omgeving Bekijk deze zomer eens je omgeving door de lens van een camera en doe mee met de fotowedstrijd. In zo’n mooie omgeving als het Havankpark en Leeuwarder bos zijn de mooiste plaatjes te schieten, of je dat nu doet met je telelens of met je smartphone.  Natuur of architectuur, mens of dier, laat ons verrassen! Henk Jan Dijks, wijkbewoner en beroepsfotograaf (www.dijksfotografie.com) zal zijn ervaren blik laten schijnen op de foto’s en de beste  er uit kiezen. Lever je foto’s in voor 18 augustus bij Joram Jorkinsstraat 8. Voorwaarden:  Thema: Havankpark en omgeving  Afgedrukt op A4 formaat  Een foto per afdruk of een collage van meerdere foto’s  Je kunt meedoen met max. twee afdrukken

Fototentoonstelling

Naast de foto’s van de wedstrijd zijn er foto’s te zien van de geschiedenis van onze woonomgeving, samengesteld door Remi Adriaansz en Richard van Breukelen. Mocht je materiaal hebben, zoals tekeningen en foto’s, die ontwikkelingen illustreren, neem dan met Remi contact op: r.adriaansz@kpnplanet.nl

Dropping

We starten het weekend voor de jongeren van het Havankpark. Ben je tussen de 12 en 18 jaar en houd je wel van een uitdaging? Trek dan je oude plunje aan zorg dan dat je erbij bent want op 29 augustus ‘s avonds organiseren we een dropping. Wil je weten wat je te wachten staat? De enige manier om daar achter te komen is om mee te doen want de details worden in het diepste geheim uitgewerkt. Om hieraan mee te kunnen doen moet je je voor 13 augustus opgeven. Dat kun je doen door een mailtje te sturen naar activiteiten@havankpark.nl

Culinaire fietstocht

Ben je een culinaire fietser? Of een fietsende culi? Dan zit je zaterdagochtend goed. Langs de weg is altijd een boel lekkers te vinden van bewoners die zelf hun tuin niet helemaal kunnen leegeten. Afhankelijk van het seizoen: aardbeien, verse eieren, kaas, zelfgemaakte jammetjes, sla, … Tijdens een fietstocht van een kilometer of 30 in een gemoedelijk tempo ontdekken we wat er te vinden is om tijdens de rit in te slaan voor de lunch. Want dat is het tweede onderdeel van de activiteit: we bekijken de opbrengst en bedenken wat voor culinaire lunch we ervan kunnen maken. Het spreekt voor zich dat we daarna samen de lunch opeten.

Spelletjes

Natuurlijk zijn er ook dit jaar voor kinderen tot 8 jaar leuke spelletjes te doen. Daar wil je toch samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij zijn?

Havankgames

Dit jaar van 8 tot18 jaar, de stoere Havankgames. De games zijn dit jaar op en rond het water van de Jelsumervaart. Dus als je niet bang bent voor wat nattigheid, dan ben je er toch ook bij!

Havankloop

Geen Havankfeest zonder Havankloop. Dit jaar een hele bijzondere!

Havankfeest.

Dit jaar een volledig verzorgd feest. Het vrijwilligersteam van groetenman Marten v.d. Meulen zorgt voor de lekkerste salades en andere hapjes voor bij de BBQ. Om goed te kunnen inschatten hoeveel eten we moeten inslaan, worden er bonnen verkocht. We willen dan ook graag weten of je vegetariër bent. BBQ-bonnen kosten €8.50 voor volwassenen en €5.00 voor kinderen. Nog geen bonnen? Mail even naar activiteiten@havankpark.nl  . ‘s Avonds speelt onze eigen DJ Renee uit de wijk, de meest swingende muziek.

Havankbeach volleybal 2014

Havankbeach spelregels

Op zondag 31 augustus wordt er een beachvolleybal- toernooi georganiseerd. Drie toernooien op een dag. Kids, jeugd en oudere jeugd. Beachvolleybal is een technisch zeer moeilijke sport. We spelen dus met aangepaste spelregels, waardoor het voor iedereen aantrekkelijk is om mee te doen.  Doe mee, of moedig aan! Inschrijven kan voor 23 augustus door een mail te sturen naar: activiteiten@havank.nl. Wie wordt de winnaar van Havankbeach 2014?

Alle nadere details zijn te lezen in de volgende nieuwsbrief na de zomervakantie. Vele handen maken licht werk, we zijn nog op zoek naar wijkbewoners die tijdens de verschillende activiteiten kunnen assisteren. Schroom niet en geef je op bij de activiteitencommissie activiteiten@havankpark.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.